Apple'ın "Korkutucu Hızlı" etkinliği: Nasıl izlenir ve ne beklenir - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Apple'ın
Yukarıda söylediğim gibi, çoğu Apple etkinliğinin aksine, “Korkunç Hızlı” etkinliği saat 17:00’de (PT) başlıyor

Bazı iPad duyuruları olsa da bu kesin bir bahis değil bu bağlantı Ancak odak noktası M3 destekli ürünlerse, yeni bir iPad Pro’nun çıkma ihtimali standart bir giriş seviyesi tablete göre daha yüksek

Etkinliğin adı göz önüne alındığında, Apple’ın uzun zamandır beklenen M3 çipini nihayet tanıtma ihtimali oldukça yüksek Aksiyonu yakalamak için izlemenin birkaç yolu vardır

Alternatif olarak, onu yakalayabilirsiniz Apple’ın resmi web sitesi veya Apple TV’de Şimdi yeni 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinin yanı sıra yeni 24 inç iMac’in de tanıtılmasına dair beklentiler artıyor



Her zamanki şeker mi şaka mı tatbikatını unutun çünkü bu yıl ödül yeni Apple cihazları şeklinde geliyor 00’deki (PT) zamanlaması Apple için biraz alışılmadık bir durum ama hey, bu ürkütücü bir sezon

Şimdi akışa ne zaman atlayacağınızı konuşalım Magic Mouse, Magic Trackpad ve Magic Keyboard gibi çeşitli Mac aksesuarlarını düşünün; bunların tümü, Apple’ın ürün yelpazesinde USB-C’ye daha geniş geçişinin bir parçası olarak USB-C bağlantı noktasına geçiş yapıyor

Etkinliğin saat 17 M2’nin çıkışından bu yana neredeyse 17 ay geçti ve M1 ile M2 arasında 19 ay varken, bir sonraki büyük şeyin zamanı geldi

Apple, Lightning limanına veda ederken iPhone 15, yeni USB-C aksesuarlarını görmeyi bekliyoruz Ayrıca, muhtemelen tatil lansmanına denk gelen diğer iPad modellerine olan potansiyel sevgiyi de unutmayalım Etkinlik gününde, “Apple TV” uygulamasında canlı yayın için özel bir bölüm olacak ve bu bölüme “Apple TV” uygulaması bulunan herhangi bir cihazdan erişilebilecek Teknoloji devi, 30 Ekim’de Pasifik Saati ile 17:00’da başka bir yayın etkinliğine ev sahipliği yapacak ve bunu “Korkutucu Hızlı” etkinliği olarak etiketleyecek ve havada bir miktar donanım vızıltısı var gibi görünüyor

Gurman ayrıca söylentilere göre M3 yongasıyla desteklenen yeni bir 24 inç iMac’in de ipuçlarını veriyor; özellikle de perakende mağazalardaki mevcut iMac kıtlığı göz önüne alındığında, bu yaklaşan bir yükseltmenin göstergesi



telefon-1

Bloomberg’den Mark Gurman M3 destekli bir MacBook Pro’nun gösterinin yıldızı olacağını öne sürüyor

Elbette güçlü çiplerin çalışması için cihazlara ihtiyaç vardır, bu nedenle “korkunç hızlı” M3 yonga setini tamamlayacak birkaç donanım duyurusunu bekleyin En kolayı, yayını YouTube üzerinden izlemek olabilir Size kolaylık sağlamak için, diğer saat dilimlerindeki etkinlik zamanlarının bir tablosunu burada bulabilirsiniz:

Konum Etkinlik saatleri
Cupertino, Kaliforniya 17:00 PDT
New York, New York 20:00 EDT
Dallas Teksas 19:00 CDT
Vancouver, Kanada 17:00 PDT
Londra, Birleşik Krallık Ertesi gün 12:00 GMT
Sidney, Avustralya Ertesi gün 11:00 AEDT
Tokyo, Japonya Ertesi gün sabah 9:00 JST

Apple’ın “Korkunç Hızlı” etkinliğinden neler beklenebilir?

Peki Apple’ın “Korkunç Hızlı” etkinliğinin menüsünde neler var? Geçen ay şirket bize iPhone 15 serisini ve Apple Watch Series 9’u hediye etti