Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Street Fighter 6 Güncelleme 1.007, Jamie'ye Düzenlemeler Getiriyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Yamanın yanı sıra bakım da bugün başlatıldı ve programın tamamı aşağıda yer alıyor

Kaynak: sokak dövüşçüsü



oyun-6

Yama notlarının yakında hazır olmasını bekleyin! Bu çıktıktan sonra, bir güncelleme yoluyla buraya yansıdığını göreceksiniz

Jamie
Overdrive Tenshin (→↘↓↙←+2 Vuruş)
Jamie’nin sersemlemiş bir rakibe Overdrive Tenshin ile vurması ancak bir takip saldırısı gerçekleştirmemesi durumunda rakibin Tükenmişlik durumunun devam etmesi sorunu düzeltildi

Gördüğünüz gibi bakım yaklaşık üç saat sürecek
– Bakım sırasında Street Fighter 6’ya hesap bağlayamazsınız Ayrıca, daha önce oturum açtıysanız Buckler’s Boot Camp sitesindeki ayarları değiştiremezsiniz çünkü ayarlara erişmek için tekrar oturum açmanız gerekecektir

Bakım periyodu:

15 Kasım Çarşamba 12:30 – 15:30 JST
14 Kasım Salı 19:30 – 22:30 PST
15 Kasım Çarşamba 03:30 – 06:30 UTC

Bakım Etkisi

– Oturum açmanızı gerektiren Street Fighter 6 içeriğine erişemeyeceksiniz 007 Yama Notları | 15 Kasım SF6 Güncelleme Yama Notları:

Savaş Düzenlemeleri
İstenmeyen davranışı düzeltmek için ayarlamalar yapıldı Bu ayın başlarında aldığımız son güncelleme, burada kontrol edebileceğiniz hata düzeltmeleri ve yeni öğeler içeriyordu

Street Fighter 6 Güncelleme 1 007 artık son nesil ve mevcut nesil platformlarda çıktı ve bu, Jamie’ye diğer ince ayarların yanı sıra ayarlamalar getiren küçük bir yama


Street Fighter 6 güncellemesi 1
– Buckler’s Boot Camp yardımcı sitesine kaydolamayacak veya oturum açamayacaksınız 15 Kasım SF6 güncelleme yama notlarındaki yenilikleri öğrenmek için okumaya devam edin